90 minutna spletna delavnica

Telo ti lahko pomaga pri odločanju. Ga znaš poslušati?

četrtek, 12. 8. ob 19h / ONLINE (Zoom)

Sara Idzig
magistra plesno-gibalne psihoterapirje

Ana Trampuž
RTT praktik (Rapid Transformational Therapy)

Um in telo sta močno povezana. Naše telo je lahko super orodje, s katerim lahko vidimo, če je neka odločitev za nas dobra. Če je primerna in če si nekaj zares želimo? Naše telo dostikrat daje močne signale, ki pa jih prevelikokrat ignoriramo. Se znamo ustaviti in prisluhniti, kaj nam telo sporoča? 

Na tej brezplačni delavnici boš na hitro spoznal osnove, kako lahko z drugačnimi pristopi (gibalna psihoterapija in RTT) svoje telo zares slišimo in mu sledimo.

Si že slišal za plesnogibalno psihoterapijo in RTT? 

Če še nisi, je zdaj super priložnost, da to spoznaš. Največ, kar lahko izgubiš je ena ura tvojega časa.

Morda ugotoviš, da ti je kateri od teh dveh načinov poslušanja telesa blizu in bi ga rad še bolj podrobno spoznal ali pa se ti odpre nov pogled nase, tvoje telo in tvoje življenje. Pa še svojo mrežo poznanstev širiš. 

Komaj čakava, da se vidimo.

Dogodek je namenjen odraslim.

Prijavljeni na dogodek dobijo tudi posnetek webinarja. 

Plesnogibalna psihoterapija

Na delavnici se boste naučili kratke gibalno-psihološke vaje, ki jo lahko v življenju uporabite, ko se ujamete v neskončen cikel premlevanja in analiziranja, kar vam onemogoča, da bi začutili, katera smer/odločitev je v dani situaciji najbolj ustrezna za vas.

Praktičen del bo podprt s kratko predstavitvijo pristopa ‘gibalna psihoterapija’, ki je v slovenskem prostoru precej nepoznan, a tako zelo praktičen in koristen, tako za odrasle, kot tudi za otroke.

Vabljeni! 

RTT

Na delavnici boste spoznali, kako lahko izkoristimo moč uma in s pomočjo samohipnoze ugotovimo, katera odločitev je prava za nas. Nam lahko telo samo da odgovore, ki jih potrebujemo?

Pridi in preizkusi.

Prijavnica na spletno delavnico

Prijava TELO seminar