ZA PODJETJA

MindSonar orodje

Team Building

Delavnice

Predavanja

MINDSONAR ORODJE

 

MindSonar® je napredno psihometrično orodje, ki natančno izmeri, kaj je ljudem pomembno (njihove vrednote) in kakšni so njihovi vzorci razmišljanja v dani situaciji. Mindset posameznika namreč določa, kako se bo v nekem trenutku počuti in kako se bo vedel in reagiral, kako stvari ocenjuje, opazuje in kaj spregleda. Vse to pa seveda  močno vpliva na  njegove rezultate v tej situaciji.

Različni vzorci razmišljanja močno vplivajo na to, kako močno bo nekdo uspešen na določenem delovnem mestu (bolj kot spol, profesionalna izobrazba ali reference). 

MindSonar® profiliranje vam OMOGOČA, da:

 • dobite odgovore zase, kateri načini razmišljanja vas podpirajo in kateri vas držijo nazaj (pri poslovnih rezultatih, odnosih na delovnem mestu, …),
 • kot manager / HR / direktor bolj razumete zaposlene in vidite, kaj jih motivira, kaj jim je pomembno in kako lahko od njih dobite (še) boljše rezultate,
 • izberete prave kandidate za delovna mesta ter tako podjetju privarčujete ogromno časa, denarja in energije, saj s testiranjem dobite podroben rezultat, kdo je primeren za določeno delovno mesto (ter seveda kdo ni),
 • izpeljete odličen MindSonar team building, s katerim ugotovite, kaj so prednosti ekipe, pomagate k boljšemu razumevanju in povezovanju v ekipi, spoznate, če vam mogoče kateri profili še manjkajo in dosežete večjo uspešnost ekipe.

POTEK PROFILIRANJA:

 • najprej s pogovorom določimo kontekst, za katerega želite preveriti način razmišljanja
 • nato rešite spletni vprašalnik (cca. 40 min) 
 • po reševanju dobite podrobno poročilo (30 strani)

Sledi ura z Mindsonar® Professional (mano) v živo ali preko Zoom-a), kjer gremo skozi rezultate in postavimo načrt, kateri koraki so pomembni za doseganje želenih rezultatov.

MINDSONAR F5 TEAM BUILDING DELAVNICA

 

Delavnica, ki odpira oči in poveže ekipo. 

Ob koncu te delavnice boste: 

 • razumeli, KAKO razmišljate vi in vaši sodelavci, 
 • razumeli, kaj motivira posameznike v ekipi, 
 • ugotovili, kateri vzorci razmišljanja posameznike pri delu podpirajo in kateri ne,  
 • prepoznali prednosti ekipe in kje so priložnosti za izboljšavo, 
 • zaznali možna področja konfliktov, ki se lahko pojavijo v ekipi, in pridobili mehanizme za njihovo preprečevanje, 
 • dobili znanje, kako morebitne konflikte spremeniti v priložnost za rast. 

Pomembno: delavnica je sproščena, izkustveno naravnana, z veliko “aha” trenutkov ter dobre volje, kar je tudi ključ do učinkovitih premikov in zbliževanja ekipe. 

Trajanje:  

Posamezno profiliranje vseh članov ekipe (z razlago rezultatov posameznikom) pred skupinsko delavnico  + skupinska delavnica (1 dan)

Trajanje delavnice in število udeležencev se lahko prilagodi glede na potrebe naročnika.  

“F5 Team Building delavnica bo tako kot funkcija F5 na tipkovnici vašega računalnika osvežila, posodobila in ponovno oblikovala vašo ekipo oz. tim.” 

  

Učna metodologija in znanstvena podpora 

Avtor F5 Team buildinga z MindSonar ® je dr. Jaime Leal.  

Dr. Leal je pozitivni psiholog, NLP Mojster Praktik, certificiran v harvardski metodi mediacije in avtor koncepta Emotional Paycheck®. Dr. Leal je poučeval na delavnicah in konferencah v 18 državah na treh celinah. 

F5 Team building z MindSonar® orodjem uporablja vrednotenje orodja MindSonar®, ki ga je na Nizozemskem ustvaril dr. Jaap Hollander, direktor Inštituta za eklektično psihologijo in ustvarjalec koncepta provokativnega coachinga, kot temeljni steber analize. MindSonar® je znanstveno potrjen glede na Cronbachov alfa standard in je bil uporabljen v več kot 20 državah in preveden v 5 jezikov.

DELAVNICE

 

Izbirate lahko med naslednjimi delavnicami.

 • Kako uspešno motivirati svoje zaposlene
 • Prepoznajte vzorce razmišljanja in izboljšajte komunikacijo.
 • Samozavestno (javno) nastopanje brez strahu
 • Pomembnost prvega stika

Vsaka delavnica se lahko prilagodi željam naročnika (minimalno trajanje delavnice je 4 ure).

PREDAVANJA

 

90-minutno motivacijsko predavanje z naslovom Moč je v tebi. 

Motivirana ekipa, kjer se pozameznik čuti cenjeno in videno, je uspešna.
S tem motivacijskim predavanjem svoji ekipi podarite turbo pogon, da se zavedajo, da zmorejo, da čutijo, da lahko prispevajo in pomagajo ta svet narediti boljši. Da se zavedajo svojih spretnosti, potencialov in da jih pokažejo. Člani vaše ekipe so različni in prav ta raznolikost je v poslovnem svetu lahko ključna.
Ekipa, kjer vsi razmišljajo na enak način, težje rešuje izzive.
Ponudite svoji ekipi predavanje, ki jim bo ostalo v spomninu.