Zakaj mi je RTT všeč?

Ker so rezultati hitro vidni. Ker jaz ne želim, da nekdo hodi k meni vsako sredo ob 14h in se pogovarjava o isti temi leta in leta.

Moj cilj je, da se stranka hitro in uspešno reši problema.

Stranka se osvobodi, jaz pa sem srečna, da ji je uspelo.

Win win.

O meni

Že od nekdaj verjamem, da če ne razumeš problema, če nisi prepričan v katerem grmu tiči zajec, se problema težko rešiš. Šele ko razumeš, se lahko s problemom spopadeš. In ta spopad je veliko bolj enostaven kot pa tavanje v temi, vrtenje na mestu in občutek, da smo se na določeni točki zataknili in ne znamo naprej.

Problemi so in vedno bodo in tega me ni strah, me pa zelo moti, če problema ne razumem. In potem sprašujem toliko časa, da dojamem. Ker ko dojamem, se potem lažje, bolj mirno in bolj uspešno spopadem s težavo.

In zato sem se tudi odločila za RTT terapijo..

Ker želim pomagati ljudem priti do izvora, do vzroka in potem ta vzorec, ki je nastal razbiti in uničiti ter na ta način pomagati, da ljudje lažje zadihajo, da se izvijejo iz krča in da se osvobodijo bremena, ki ga že predolgo nosijo s sabo.

In z RTT (Rapid Transformational Therapy) se to da zelo hitro.  Tudi ta del terapije me je pritegnil, ker zakaj bi težavo nosil v sebi leta in leta, če pa obstajajo metode (RTT), ki te hitro rešijo bremena (1-3 terapije).


Sama sem s to terapijo odblokirala veliko prepričanj, ki so me omejevala:

Svoje pomanjkanje samozavesti in občutek, da nisem dovolj dobra (po terapiji je ta samozavest zrasla, ni me strah poskušati novih stvari, verjamem, da mi bo uspelo in da zmorem, drastično zmanjšal pa se je tudi strah do tega, kaj si drugi mislijo).

Odnos do denarja (moje staro prepričanje je bilo, da denarja ni nikoli dovolj, da meni ni dosegljiv in da si ga ne zaslužim …).

Svoj fokus (pred terapijo se mi je dogajalo, da precej bolj begam, da nisem osredotočena, in po terapiji je moj fokus veliko boljši).

Rezultate pa vidim predvsem pri svojih strankah, ki so naredile velike premike v svojih prepričanjih in se rešile bremen, ki so jih omejevale. In to na zelo hiter način.

 

PA ŠE MALO BOLJ OSEBNO

Nisem samo RTT praktik. Sem tudi mama dveh deklic (ki me opominjata na to, kaj je res pomembno), rada skačem v objeme (tistim, ki so mi blizu). Sem Gorenjka, ki živi v Mariboru (kljub temu, da sem rekla, da nikooooli (več) ne bom  imela Štajerca in živela v MB – pojedla sem celo pekarno zarečenega kruha).

 

Delala sem v marketingu (tako v agenciji, kot pri naročniku, kot na mediju).

 

(Pre)glasno govorim. Zjutraj ne pijem kave (mi pa zelo diši). »Kradem« hrano iz krožnika drugih (ponavadi prej vprašam, ne pa vedno :). Po novem se zjutraj tuširam s hladno vodo (kar je bil za ljubiteljico vročega tuša velik izziv). Uživam v pridobivanju novega znanja (pa naj bo to preko knjig, pogovorov, podcastov, delavnic, uradnih in neuradnih izobraževanj, …).

 

Nikoli ne jem sarme za novo leto, pišem z modrimi kuliji (črnega uporabim le, če ni drugega), verjamem v moč zapisovanja hvaležnosti (in hvaležna za IG skupnost @happydnevnik, ki raste skupaj z mano).

 

Rada vstajam zgodaj zjutraj, ko vsi še spijo (ob cca. 5h). Super je, ko dan začnem s treningom za moč (2x na teden). Nimam televizije (kar pa ne pomeni, da nisem sposobna kakšen večer gledat Netflix serij par ur zaporedoma 🙂.

 

Raje s prijateljicami nekaj počnem (recimo hodim v hrib) kot samo sedim na kavi (čeprav tudi to kdaj paše).

 

Moja želja je narediti stojo na glavi (brez stene), se spustiti z jadralnim padalom, iti na družinsko potovanje, zaplavati v mrzlo jezero (Wim Hof metoda), izdelati svoj makrame, obleči kurentovo opravo in še in še … seznam je kar dolg 🙂.