IZKUŠNJE DRUGIH


IZKUŠNJE DRUGIH

Tanja Kocman o svoji RTT izkušnji

Petra P. o RTT izkušnji

“RTT mi je prvič predstavila Ana na skupni kavi. Ravno takrat sem obiskovala psihoterapijo in hkrati iskala dodatne možnosti osebne rasti in okrevanja po življenjskih dogodkih. Sama sem pobrskala po spletu in ugotovila, da me zadeva zanima in da bi jo želela preizkusiti. Ano poznam 20 let in je ena redkih ljudi, ki jim popolnoma zaupam, zato nisem imela nobenega strahu, ko sem se odločila, da mi bo prav ona pomagala na moji poti življenja.

Od terapije nisem pričakovala čudežev, prepustila sem se Aninemu vodenju in moram reči, da me je RTT zelo pozitivno presenetil. Ana res obvlada terapijo, vodi te varno, angažirano in spremlja celoten potek. Po terapiji sem prejela tudi posnetek hipnoze, ki ga še danes poslušam skoraj vsak dan. Pozitiva Aninega glasu te pomiri, vodi do pravih rešitev in kakšen dan se mi zgodi, da se mi v glavi kar pojavi rešitev za stvari, kjer prej nisem naša odgovora. Kot bi ti terapija dovajala svež zrak, ki ti pomaga razmišljati jasno in sprejemati odločitve, ki so dobre zate in za tvoj notranji mir.

Terapijo definitivno priporočam vsem, ki se kakšen dan zaciklajo, ne vedo, kako naprej oz. ne znajo najti odgovorov na vprašanja, ki se jim pojavljajo že več let in ustavljajo njihovo osebno rast v življenju. Terapija vam približa pogled z druge perspektive, ki ga za napredek definitivno potrebujemo vsi.

RTT je definitivno nekaj, kar bi priporočala čisto vsakemu, ne glede na njihove težave s katerimi se srečujejo.

Tanja Ajdovec o RTT

Zelo sem vesela, da sem se odločila za RTT pri Ani Trampuž. Ima neverjetno spoštovanje do svojega dela. Lahko sem ji popolnoma zaupala, ko me je vodila čez celoten proces. To je tako dragoceno, saj se je zelo težko odpreti. Po terapiji sem se počutila lahkotno in pomirjeno. Po poslušanju posnetkov v veliki meri opažam, da sem notranje močnejša. To opazim v vedno več situacijah. Lepo je videti rezultate.