RADA BI BILA BOLJ SAMOZAVESTNA
By Ana Trampuž
01.27.2021

Obstala si na točki, s katere se ne premakneš. Ne počutiš se dobro, čeprav na ven izgledaš čudovito in te vsi hvalijo. Utrujena si od vseh pritiskov, predvsem od pritiska na samo sebe. Ne veš več, kaj bi naredila, da bi se stvari začele odvijat v drugo smer. Ves čas v sebi čutiš napetost, v krču si in vse metode sproščanja delujejo samo na kratek rok. Rada bi se zopet sproščeno smejala in verjela vase.

Ali pa si tista, ki vedno čepi nekje v kotu, ki je nihče ne sliši, ki ne zmore reči ne, ki vedno vsemu prikima, da jo bodo le imeli radi. Svojo vrednost meriš po pohvalah in mnenju drugih. Ne zmoreš se postaviti zase, ker tvoje besede ostanejo v grlu, ko jih je treba izgovoriti, ker zamrzneš, ko bi se morala izpostaviti. Vsak dan si želiš, da bi bilo drugače, da bi zmogla in verjela vase.

Če to bereš in se s tem poistovetiš, potem je čas, da poskusiš RTT.

Vsi namreč na svet pridemo polni samozavesti (če pogledaš dojenčke, ki so lahko pokakani in s smrkljem do popka, pa jim samozavest ne pade niti za milimeter), ampak na poti nekje se ta samozavest izgubi oz. založi.

Samozavest se je potuhnila nekje v tebi, samo najti jo moraš. Pomagam ti, da presekaš svoja lastna omejitvena prepričanja, da najdeš vzrok, kje, kdaj, zakaj in kako je prišlo do tvojega pomanjkanja samozavesti. Nato pa ta vzrok, to oviro, odstraniva in naloživa tvoj nov miselni program, ki te bo napolnil s samozavestjo.

Rezultat bo viden zelo hitro.

Bova predebatirali in če ti bom jaz fajn in če te bo metoda prepričala, boš hitro bolj samozavestna hodila po svetu in uživala v stvareh, ki te zdaj plašijo in te bremzajo.