Hipnoza še zdaj pri marsikom vzbuja dvom in strah. Strah pred tem, da nekdo brez dovoljenja brska po tvoji podzavesti in te “prisili”, da počneš stvari, ki jih drugače nikoli ne bi počel. Razni filmi in gledanje šovov, kjer ljudje na odru kokodakajo in počnejo bedarije so nam v glavo vsadile prepričanje, da je hipnoza lahko nevarna in nekaj, čemur se je treba izogniti, če ne želiš izpasti kot “butelj”: Svojim strankam velikokrat povem, da je hipnoza pravzaprav naravno stanje našega uma, v katerega skočimo večkrat na dan (oz. uro) popolnoma nevede. Ko znaš umiriti valovanje možganov, odpreš dostop do svojega nezavednega uma, ki je center kreativnosti, novih rešitev in idej. Zavestna prizadevanja po spremembah precejkrat odpovedo. Kolikokrat si se že zavestno lotil/-a odvajanja od neželenih navad, želel/-a vpeljati določene nove navade in to brez uspeha (kljub močni želji). V hipnotičnem stanju imaš dostop do nezavednega uma. Ko znaš upravljati s svojim nezavednim umom, ti ta pripelje tja, kamor želiš. K ciljem, k pravi rešitvi. Nezavedni um nima emocij ali mnenja. Deluje pod navodili. In od tebe je odvisno, kakšna navodila (prepričanja in sugestije) si daješ. Te vodijo v želeno smer ali te bremzajo? Na tem brezplačnem webinarju:
  • razbijamo mite o hipnozi,
  • dobiš navodila, kako hipnotično stanje izkoristiti v svoj prid,
  • se naučiš prepoznati in ustaviti sugestije, ki te držijo nazaj, ki te bremzajo in preprečujejo, da zares uživaš v življenju,
  • izveš, kako ti hipnoza lahko pomaga pri doseganju ciljev in odvajanju neželenih razvad.
Prijavite se zdaj in si zagotovite svoje mesto. Nič ne bom huda, če boste zraven pili hladen čintonic*, namakali noge v bazen ali sedeli v kopalkah z mokrimi slanimi lasmi. V resnici vam bom malce fouš 😉 Mesta niso omejena. Kdor pride, pride. Kdor ne pride, da za rundo *čintonica 🙂   Ja, pridem, ker imam čas in me zanima.
Hipnoza tvoja notranja moč
*sem vmes ugotovila, da sem se zatipkala, ampak mi je čintonic zdaj simpatična beseda 🙂