ADIJO, NESPEČNOST.
By Ana Trampuž
01.28.2021

Kdaj si se nazadnje naspala?

Kdaj si nazadnje zaspala v parih minutah, spala celo noč in se zbudila zjutraj sveža in polna energije?

Nesprečnost je zeloo zoprna. Niso zastonj mučili ljudi s tem, da so jim preprečevali spanec.

Nespečnost povzroči, da si vsak dan si bolj izžeta, spomin ne deluje z isto zmogljivostjo, razdražljivost se veča, imunski sistem trpi. In občutek, ko gledaš, kako se minutni in urini kazalci premikajo, ti pa se trudiš in trudiš in nikakor ne zaspiš, je nadležen.

Spanje je nekaj najbolj naravnega. Nekaj, kar je dano vsem. Zakaj torej ti ne spiš?

Nekje na tvoji življenjski poti se je nekaj v tebi zgodilo. Nekateri negativni občutki v določenih situacijah, ki si so se ti zgodile, so se vzbudili, se zasidrali globoko vate in spanje je postalo težava. Ker tvoj nezavedni um z nespečnostjo nekaj rešuje.

Z RTT terapijo ti pomagam, da hitreje zaspiš in tudi spiš več kot par ur v kosu. Ker prideva do vzroka tvoje nespečnosti in potem ta vzrok odstraniva. Popolnoma enostavno in predvsem hitro.

Že takoj po terapiji bo tvoj spanec daljši in bolj globok.

Spanje je nekaj najbolj naravnega in je nujno potrebno, ker se takrat naši možgani čistijo, naš spomin se krepi (iz kratkoročnega se stvari shranjujejo v dolgoročni spomin), naše kognitivne sposobnosti so po dobrem spancu boljše, naš imunski sistem se krepi, bolj smo optimistični in boljše volje. Lažje smo kos vsem izzivom, ki jih življenje prinese.

Jaz si želim, da tudi ti zopet to doživiš. Zdravilen, krepčilen in globok spanec in da zjutraj vstaneš iz postelje polna energije.


Piši mi, me pokliči ali pa pošlji sms in našli bova termin, da te odrešimo teh nespečih muh. Klikni TUKAJ za kontakt.