90-minutna spletna delavnica

3 pomembne navade za večjo samozavest

četrtek, 11. 11. ob 19.30 / ONLINE (Zoom)

. za dvoTukaj si zato, ker misliš, da ti mogoče manjka malo samozavesti in zato cincaš ali pa ne upaš storiti korakov, ki si jih želiš. Ker nimaš dovolj poguma. Ker se ti zdi, da nimaš dovolj samozavesti, da to narediš.

Dovolj je, da življenje opazuješ iz zadnje vrste in si samo želiš, da bi imela jajca, da bi samozavestno uživala na odru.

Na tej delavnici izveš, katere 3 navade dvignejo tvojo samozavest. 

Ko te navade vpelješ v svoj vsakdan, se bo tvoja samozavest dvignila na nov nivo.

Kako to vem? Ker sem o njih brala, jih raziskovala, predvsem pa sem jih poskusila. In videla razliko. 

Pomaga tudi to, da sem RTT praktik (kar pomeni, da se vsak dan ukvarjam s tem, kako deluje naš nezavedni um in kako s hipnozo premagovati izzive).

Z udeležbo dobiš novo znanje, brco v rit, motivacijo, opomnik, da uvedeš te nove navade in se začneš bolj zavedati svoje vrednosti in pustiš, da se tvoja samozavest poveča. Ker s samozavestjo gre vse lažje.

Tudi, če se ne odločiš za to predavanje, želim, da se zavedaš, da je samozavest že v tebi. Samo prebuditi jo moraš. Jo zbezati ven iz luknjice in jo pripeljati na dan.

Na delavnici boš deležna tudi skupinske hipnoze za dvig samozavesti. Že vidim, kako so se ti razširile zenice in kako se je prikradel občutek nelagodja ob tem. AMPAK. Hipnoza je tako sproščeno stanje, zavedaš se vsega, kar bom povedala in vse bo samo pozitivno in pomagalo pri tem, da se dvigne tvoja samozavest in vsidrajo te nove navade, ki jih boš spoznala.

Najboljši del – avdio posnetek hipnoze dobiš v trajno last in bolj redno, ko si jo zavrtiš, bolj se bodo te pozitivne sugestije za dvig samozavesti sidrale vate.

Bom zelo vesela tvoje družbe v četrtek, 11. novembra ob 19.30. 

Povezavo na dogodek dobiš v svoj e-nabiralnik. 

Se vidimo!

Ana 

Prijavi se tukaj