TUDI TI SI LAHKO MAMA
By Ana Trampuž
01.27.2021

Od RTT terapije do zanositve v enem mesecu.

Tudi sama sem se spopadala z neuspelimi poskusi zanositve. In vem, kako je, ko vsak mesec čakaš, če je to tisti mesec, ko boš skakala do stropa, ker v tebi raste novo življenje.

Pa tega plusa ni in ni bilo. Trajalo je dve leti. In vsak mesec je bil čustveno bolj naporen. Ker je vsak mesec prinesel novo razočaranje in občutek, da je z mano nekaj narobe, da nekaj “ne štima”, občutek, da nisem dovolj ženska, da nekaj, kar je tako naravnega, meni ni dosegljivo,

Trdno verjamem, da smo sami sebi največja blokada (kar zdravniki definirajo kot nepojasnjena oz. idiopatska neplodnost) in vem, da lahko z RTT terapijo zelo hitro in uspešno pridemo do želenega rezultata – plusa na testu in do srečne nosečnosti.

Z RTT metodo prideva do tvojega zakoreninjenega prepričanja, do blokade, do vzroka, ki ti preprečuje, da postaneš mama. Nato pa to blokado odstraniva.

Ker verjemi, če ni nobene fiziološke razlage, zakaj ne moreš zanositi, se ta ovira skriva nekje v tvojem nezavednem umu.

Po terapiji dobiš tudi personaliziran posnetek, ki ga poslušaš vsak dan. Posnetek vodi tvoje telo in mu narekuje kaj točno mora narediti, mu ukazuje, kako se mora to zgoditi. In to deluje tako, da sidraš nove miselne vzorce. Tvoje telo namreč sledi temu, kar mu ti zapoveduješ in kar si želiš.

Najboljši del. Terapija nima stranskih učinkov, prideš le enkrat in vse kar narediva je, da najdeva tvojo blokado in jo uničiva. In ko te blokade ni več, takoj narediš prostor, da tvoj otroček pride k tebi. In občutek, ko ustvariš novo življenje in začutiš to brezpogojno ljubezen je edinstven.


Ena izmed mojih najboljših vlog v življenju je to, da sem mama. In moja največja želja je, da tudi drugim ženskam (ki si to želite) pomagam, da dobite naziv mama.